Hjem Sidekart Send e-post

Murgaardhus AS

Litt historikk

Murgaardhus er en landsdekkende ferdighuskjede for mur- og trehus med forhandlere over hele landet. Kjeden har hovedkontor i Ålesund.

Navnet Murgaardhus  ble registrert  i 1990. Selskapet ble det første ferdighusfirma i Norge med egen murhuskatalog. Mye av inspirasjon til hustyper er  naturlig nok  blitt funnet i jugendbyen Ålesund. Så langt vi kjenner til er Murgaardhus den eneste kjeden med egen katalog både for trehus og murhus.

I 2010 markerte Murgaardhus sitt 20 års jubileum.

Forankring i nærmiljø og fagkunnskap

Alle forhandlere er selvstendige selskaper med solid fagkunnskap og god forankring i nærmiljøet. De kjenner således ditt lokalmiljøs byggeskikk og krav til kvalitet.

Alle boligene i huskatalogen er formet av Murgaardhus sitt arkitektkontor. Hustypene har fått et uttrykk og en planløsning som er tilpasset dagens krav og behov. I tillegg til eneboliger er det en stadig økning av flermannsboliger i både mur og tre.

Våre ansatte har lang og bred erfaring i utforming av boliger. Dette gir oss gode kunnskaper om tekniske løsninger for boliger både i mur og tre. Å velge gode tekniske løsninger betyr også å velge de rette produkter som holder høy kvalitet og stabilitet. Vi satser derfor på anerkjente produkter til alle våre hus.

Se i våre huskataloger på nett!

Murhus
Murhus
Trehus
Trehus